неділя, 05 вересня 2010 12:59

Міліціонери вчитимуть англійську мову до Євро-2012

Міліціонери вчитимуть англійську мову до Євро-2012

750 рівненських міліціонерів з початком навчального року сіли за парти Національного університету "Острозька академія", щоб вивчати англійську мову до "Євро-2012".

Разом з ними - і начальник УМВС в області генерал-майор міліції Олег Сало, повідомляє УНІАН з посиланням на відділ громадських зв"язків УМВС в Рівненській області.

Відповідну угоду про співробітництво правоохоронних органів та "Острозької академії" підписаний 2 вересня. Згідно з ним, міліціонерам організують курси англійської мови на базі "Острозької академії", а представники органів внутрішніх справ допоможуть альма-матер з облаштуванням науково-дослідної криміналістичної лабораторії. За словами генерал-майора Сало, це перший приклад в Україні, коли регіональне управління МВС організує таку масштабну мовну підготовку своїх працівників до чемпіонату Європи з футболу.

На його думку, якщо такий почин буде підтриманий в інших регіонах, то це лише сприятиме покращенню іміджу України в світі і суттєво допоможе державі у проведенні заходів "Євро-2012".

Начальник рівненської міліції під час зустрічі зі студентами та викладачами "Острозької академії" вручив Подяку ректорату цього університету за їх взаємодію з органами внутрішніх справ Рівненщини і значні зусилля в підготовці фахівців високого рівня для міліції.

Сало також подарував "Острозькій академії" книги, зокрема раритетний "Новий заповіт", написаний церковнослов"янською мовою 1751. Цю книгу Сало вручив ректору "Острозької академії" Ігорю Пасічнику від імені міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

У відповідь ректор вручив Салу "Острозьку Біблію" в перекладі зі старослов"янської та ювілейну монету "Острозька академія" номіналом 5 гривень, випущену в 2001 році.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери вчитимуть англійську мову до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі