четвер, 24 листопада 2011 16:28

Мілевському вліпили чотири матчі дискваліфікації

Мілевському вліпили чотири матчі дискваліфікації

Сьогодні, 24 листопада, відбулося засідання Дисциплінарного комітету Прем'єр-ліги, на якому серед інших на порядку денному стояло питання про дискваліфікацію нападаючого "Динамо" Артема Мілевського за вилучення в поєдинку 15-го туру з сімферопольською "Таврією".

Члени Дисциплінарного комітету, зваживши всі "за" і "проти", ґрунтуючись на записі головного арбітра матчу Віталія Годуляна в рапорті, винесли свій вердикт - чотири матчі дискваліфікації для футболіста.

Два з них, проти "Металіста" та "Олександрії", Артем уже пропустив. Не допоможе команді Мілевський і в двох майбутніх поєдинках - з "Оболонню" і донецьким "Металургом". Розраховувати на нападаючого головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін зможе лише в заключному поєдинку осінньої частини сезону, в якому "Динамо" зіграє на виїзді з "Карпатами" (10 грудня).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевському продовжили дискваліфікацію

Також стало відомо, що захисник київського "Динамо" Тарас Михалик знову у лазареті команди.

Як повідомив dynamo.kiev.ua помічник головного тренера киян Борис Ігнатьєв, футболіст на одному з тренувань відчув біль. З'ясувалося, що у Михалика - рецидив старої травми. Швидше за все, цього року Тарас уже не зіграє.

Зараз ви читаєте новину «Мілевському вліпили чотири матчі дискваліфікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі