пʼятниця, 12 березня 2010 16:54

Мілевський згоден, що гольову передачу в Маріуполі віддав із офсайду

Мілевський згоден, що гольову передачу в Маріуполі віддав із офсайду

Нападник і капітан київського "Динамо" Артем Мілевський проаналізував гру "Динамо" за результатами матчів з "Кривбасом" і "Іллічівцем".

Форвард сподівається, що найближчим часом він та інші нападники почнуть забивати, як це було в осінній частині чемпіонату. І чекати цього залишилося недовго.

Щодо дебюту Данило Сілви Мілевський вважає його невдалим, адже команда не перемогла. При цьому зауважив, що в останніх двох матчах гра не особливо виходила у всієї команди.

"У матчі з "Ворсклою" будемо грати по-іншому. Партнери по команді розуміють, що відступати нікуди, тим більше всі конкуренти виграють. Нам не можна втрачати очки",- підкреслив форвард киян, зауваживши при цьому, що ворскляни - серйозніший суперник, ніж два попередніх.

Щодо питання, чого не вистачало команді в перших іграх, сказав наступне:

"Важко сказати. Основна проблема - неправильне ведення гри. Ми грали повільно і повільно приймали рішення. Звідси була така маленька кількість небезпечних моментів для взяття воріт. Я не вважаю, що у "Динамо" якась криза. Ось, "Металіст" програв, "Шахтар" перемагає з труднощами. Я думаю, що це нормально. У найближчих іграх все налагодиться".

Не став форвард сперечатися щодо перебування в положенні поза грою під час гольової передачі.

"Так, ми дивилися повтор після гри, на ньому явно видно, що я опинився до воріт ближче, ніж захисники. Але у випадку з першим голом, коли подавав Ярмоленко, а я скидав м"яч Нінковичу, вважаю, становище "поза грою" якщо й було, то "міліметровим". Так що один раз боковий суддя підняв прапорець, а другий - ні."

Відносно того, що "Шахтар" наздогнав "Динамо" за очками, Мілевський зауважив, що у "Динамо" є гра в запасі, тому "в голові тримаємо три очки переваги. Але на даний момент ми рівні".

Щодо номерного знаку свого авто з цифрами 1010 і літерами МА зазначив, що нічого в цьому немає особливого, просто збіг. А МА означає напевно Артем Мілевський.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Мілевський згоден, що гольову передачу в Маріуполі віддав із офсайду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі