вівторок, 18 грудня 2012 13:58

"Мілевський в "Динамо" не залишиться" - Блохін

"Мілевський в "Динамо" не залишиться" - Блохін
Мілевський не прислухався до слів Блохіна. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін відповів на запитання "Спорт Экспресс в Украине", як він бореться з тим, що деякі футболісти поводяться так, немов роблять послугу, граючи в команді, особливо зупинившись на Артемі Мілевському.

"Доводиться штрафувати. Карати людей таким чином мені не до душі, але нічого не поробиш: більш ефективного методу встановити дисципліну поки не придумали. Шкода, що застосовувати санкції доводиться часто: якщо люди розпустилися, я просто зобов'язаний на це реагувати",- каже тренер

"Мілевський? Людина просто не виконувала наші вимоги. Ну а вирішальним стало запізнення на теоретичне заняття: заїзд на базу в той день був об одинадцятій, він з'явився лише до другої години дня. Що це, як не грубе порушення режиму? Я, мабуть, демократ. Особистий час на те й особистий, щоб людина проводила його так, як вважає за потрібне. Але якщо потім на тренуваннях гравець не готовий працювати з повною викладкою, я, маючи всі шанси видатися диктатором, виписую штраф. Як тільки я не намагався змінити погляди Мілевського на життя. Чотири рази викликав для особистих розмов - але, мабуть, Артем не вважав за потрібне прислухатися до моїх слів",- зазначив Олег Володимирович.

На питання, чи допускає наставник можливість, що футболіст залишиться в "Динамо", тренер відповів коротко: "Особисто я - ні".

 

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський в "Динамо" не залишиться" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі