середа, 19 липня 2006 11:56

Мілевський підписав п"ятирічний контракт з "Динамо"

Срібний призер останнього чемпіонату Європи серед молодіжних команд, гравець національної збірної України Артем Мілевський, 21 рік, підписав новий контракт з "Динамо" терміном на 5 років. Українським форвардом цікавилися деякі зарубіжні клуби, але Артем вирішив залишитися у Києві.

- Дуже хочеться зробити все можливе, щоб принести радість нашим вболівальникам, виграти українське золото і подарувати їм восени Лігу чемпіонів. А з "Динамо" це виглядає цілком реально, - сказав Мілевський.

Не приховав свого задоволення і президент "Динамо" Ігор Суркіс.

- Рішення укласти угоду на новий строк (і, звичайно ж, на вигідніших умовах) з"явилося не вчора. Ми наполегливо чекали, коли Артем знайде свою гру. Зараз він лише починає розкривати потенціал, яким володіє. Ми хочемо і можемо допомогти йому його реалізувати.Він - майбутнє київського "Динамо", - заявив Ігор Суркіс.

В 2000 році Артем Мілевський переїхав з Мінська до Києва, щоб продовжити футбольну освіту в динамівській Академії під керівництвом Павла Яковенка. На якість гри Артема та його наполегливість звернув увагу Олексій Михайличенко і запросив виступати за "Динамо". Мілевський почав виправдовувати аванси вже на молодіжному чемпіонаті світу 2005 року. Цього року на молодіжному чемпіонаті Європи Артем увійшов до символічної збірної турніру. На дорослому Кубку світу в Німеччині Мілевський також зробив свій внесок у вихід національної збірної України до чвертьфіналу, а забитий ним пенальті в 1/8 фіналу у ворота збірної Швейцарії ще довго пам"ятатиме не лише її голкіпер, а і вся футбольна спільнота.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський підписав п"ятирічний контракт з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі