пʼятниця, 01 жовтня 2021 16:02

Мілевський назвав найперспективнішого українського футболіста

Мілевський назвав найперспективнішого українського футболіста
Віктор Циганков виступає за першу команду "Динамо" із 2016 року. Фото: ФК "Динамо"

Колишній форвард київського "Динамо" та збірної України 31-річний Артем Мілевський вважає Віктора Циганкова найталановитішим українським гравцем.

Також Мілевському подобається гра українських легіонерів Руслана Малиновського й Олександра Зінченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський розповів, чому завершив кар'єру футболіста

"Хто зараз найталановитіший український гравець? Напевно, Циганков. Віталій Миколенко мені подобається. У "Динамо" мені багато подобаються. Тільки з позитивно можу про всіх говорити. Можна назвати Зінченка, Малиновського. Багато хто подобається", - сказав Мілевський в ефірі каналу "Ходят Слухи".

Артем Мілевський став зіркою завдяки виступам у складі київського "Динамо" з 2003-го до 2013 року, відігравши за киян 235 матчів і відзначившись 81 голом і 54 асистами.

За плечима Мілевського виступи за українські "Борисфен" і "Динамо", турецький "Газіантепспор", хорватські "Гайдук" і "Спліт", румунську "Конкордію", російський "Тосно", угорську "Кішварду" й білоруське "Динамо" Брест. За збірну України провів 50 матчів, у яких забив вісім голів. У складі "синьо-жовтих" став чвертьфіналістом Кубка світу 2006 року.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський назвав найперспективнішого українського футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі