четвер, 27 жовтня 2011 14:36

"Мілан" розгромив "Парму", "Удінезе" вперше програв

"Удінезе" з рахунком 0:2 поступився на виїзді "Наполі" і не скористався шансом обійти "Ювентус" на чолі турнірної таблиці.

"Ювентус" вийшов у лідери після вчорашньої перемоги над "Фіорентиною", але в "Удінезе" була можливість повернутися на перше місце в Неаполі. Однак у підсумку три очки дісталися "Наполі", в лавах якого ще в першому таймі відзначилися Езекіль Лавецці й Крістіан Маджо. Це була перша поразка "Удінезе" в поточному чемпіонаті.

"Лаціо" також мав шанс випередити "Ювентус" і був до цього навіть ближчий за "Удінезе". Мірослав Клозе на 17-й хвилині вивів римлян уперед, проте "Катанія" ближче до середини другого тайму відігралася - 1:1.

"Мілан", тим часом, із рахунком 4:1 розгромив "Парму" і наздогнав у таблиці "Наполі", впритул наблизившись до "Лаціо" і "Удінезе". Четверту перемогу поспіль "россонері" приніс хет-трик Антоніо Ночеріно. У неділю, нагадаємо, міланці завдяки ще одному хет-трику - Кевіна-Прінса Боатенга - з результатом 4:3 переграли "Лечче".

"Мілан", схоже, приходить до тями, а ось "Інтернаціонале" і "Рому" як і раніше лихоманить. "Нерадзуррі" вели після голу Уеслі Снейдера, але в підсумку задовольнилися нічиєю у виїзній зустрічі з "Аталантою" і залишилися на 16-й сходинці, а "Рома" з рахунком 1:2 поступилася в Генуї "Дженоа".

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" розгромив "Парму", "Удінезе" вперше програв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі