пʼятниця, 02 липня 2010 14:57

Мік Джаггер привіз на ЧС-2010 свого молодшого сина

Мік Джаггер привіз на ЧС-2010 свого молодшого сина

Легендарний вокаліст групи Rolling Stones Мік Джаггер поділився враженнями від чемпіонату світу-2010 і висловив свою думку про фаворитів.

"Це особливий турнір. Я був тут у відпустці близько шести місяців тому, всі були дуже збуджені і горді тим, що приймають чемпіонат світу. Люди проробили величезну роботу, і, думаю, все йде добре, ніяких серйозних проблем не було. Думаю, організатори повинні бути задоволені. Сподіваюся, місцеві жителі отримали таке ж задоволення, як і гості країни.

Раніше я бував на двох фінальних турнірах - у Франції в 1998 році і в Німеччині в 2006-му. Думаю, так, на двох. Іноді я плутаю їх з чемпіонатами Європи, але, безумовно, чемпіонати світу я відвідував двічі. Це мій третій чемпіонат світу, і я дуже радий, що зміг привезти сюди мого молодшого сина.

Поки мене найбільше вразила Аргентина. Думаю, у них фантастичний напад. Я бачив гру Карлоса Тевеса в матчі з Мексикою, на мій погляд, ця збірна грає дуже ефектно. Перед турніром всі звеличували Іспанію, але я не впевнений, чи зможуть вони зіграти так само добре. Ще приємне враження залишила Німеччина. Мені здається, питання про переможця поки залишається відкритим.

Особисто я ніколи не грав у футбол у школі. У моїй школі грали лише в регбі, до футболу ставилися поблажливо, хоча іноді по вихідним ми грали. Це не було серйозним захопленням, але ми завжди любили футбол, моя сім'я активно підтримувала "Арсенал". Я також вболіваю за "Арсенал", мій старший син відвідує матчі щотижня, а от я не ходжу на ігри так часто", - цитує Джаггера офіційний сайт ФІФА.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Мік Джаггер привіз на ЧС-2010 свого молодшого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі