пʼятниця, 16 квітня 2010 12:18

Міхел піде з політики і зосередиться на "Шахтарі"

Міхел піде з політики і зосередиться на "Шахтарі"

Відомий у минулому арбітр Любош Міхел зав"язує з політичною кар"єрою. Про це 41-річний словак, який вже півтора року очолює департамент міжнародних змагань "Шахтаря", повідомив "Сегодня".

"Коли я чотири роки тому йшов у парламент Словаччини, я не хотів бути депутатом, - зізнався нам Міхел. - Думав, після виборів наша політична сила буде в коаліції, і я зможу працювати в міністерстві, реалізувати нові ідеї в розвитку спорту Словаччини. Не вийшло. Ми опинилися в опозиції. А не маючи достатньо голосів, домогтися чого-то складно".

Як приклад Міхел наводить закон про спорт, над яким він і колеги працювали півроку, але закон навіть не стали обговорювати.

"Я зрозумів, що мені більше до душі менеджерська робота, де є якийсь рух і результати залежать від моєї роботи. А засідати в парламенті - нудно. Тому моя політична кар"єра закінчується. У червні в нас вибори. І я вже не буду балотуватися . Мені більше подобається футбол", - говорить Любош.

Нагадаємо, що словацький парламент прийняв рішення позбавити Міхела місячної зарплати депутата за те, що той відмовився оприлюднити свої доходи в "Шахтарі". Арбітр це пояснив тим, що за контрактом з донецьким клубом не має права їх розголошувати. При цьому про позбавлення зарплати не шкодує.

"У парламенті мене залишили без зарплати. Це близько 3-3,3 тис. євро. Втім, я і до цього її часом не отримував за те, що через зайнятість у клубі пропускав засідання парламенту", - говорить Міхел.

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «Міхел піде з політики і зосередиться на "Шахтарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі