пʼятниця, 18 жовтня 2013 08:54

Михайличенко та Баль просили Блохіна залишитися у "Динамо"

Михайличенко та Баль просили Блохіна залишитися у "Динамо"
Блохіну дали час до зими ФОТО: uafootball.segodnya.ua

Gazeta.ua вдалося дізнатися деякі подробиці ротації тренерського штабу в київському "Динамо".

Нагадаємо, що 18 вересня, після поразки у стартовому матчі групового турніру Ліги Європи від бельгійського "Генка", Олексій Михайличенко, Андрій Баль та Юрій Роменський були виведені з участі у тренувальному процесі. Асистентом Олега Блохіна став Сергій Ребров, пізніше долучився до роботи Сергій Федоров.

За нашою інформацією, рішення було ухвалене за ініціативи президента клубу Ігоря Суркіса.

"Зустрівся з Балем наступного дня після ротації, - каже нам джерело. – Андрій Михайлович був переконаний, що його звільнили з клубу. І тільки згодом прийшла новина про те, що колишні тренери "Динамо" переведені в клуб на нову посаду."

За словами співрозмовника, Михайличенко та Баль просили Олега Блохіна залишитися на посаді.

"Ніяких протиріч, що Блохін залишився, а асистенти пішли між ними не було взагалі, - стверджує інформатор. – Навпаки, Олексій та Андрій твердо сказали Олегу: не роби жодних кроків у напрямку відставки. Ми впораємося з "опалою", все буде гаразд. Ти маєш залишитися і зробити все, щоб наш рідний клуб дав результат і виправив турнірну ситуацію."

Чому не звільнили Блохіна?

"На це запитання відповіді у мене немає, - зізнається джерело. – Можна припустити, що Суркіса відлякала сума компенсації."

Але ця версія перевірки часом не витримала. Днями Ігор Суркіс зізнався, що Блохін має час до зими. Вочевидь, у динамівського президента зараз просто немає готової кандидатури на заміну Олега Володимировича. Проте немає сумніву, що Ігор Михайлович активно її шукає.

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко та Баль просили Блохіна залишитися у "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі