середа, 05 вересня 2012 11:04

"Ми вже домовилися, що вийдемо з групи з першого місця" — Ротань

"Ми вже домовилися, що вийдемо з групи з першого місця" — Ротань
Руслан Ротань ФОТО: fannet.org

Національна збірна України розпочала підготовку до стартового матчу відбору на ЧС-2014. У команди Олега Блохіна є тиждень до зустрічі зі старими знайомими. 11 вересня українці зіграють зі збірною Англії на "Вемблі".

У віторок, 4 вересня, футболісти поспілкувалися з журналістами перед тренуванням. Півзахисник дніпропетровського "Дніпра" Руслан Ротань заявив, що Україна боротиметься за перше місце у групі. Крім Англії, нашими суперниками у відборі будуть Польща, Чорногорія, Молдова і Сан-Маріно.

Олег Блохін вже встиг поспілкуватися з командою перед тренуванням?

"Так, але поки ніяких установок не було. Ми тільки зібралися. Зараз ми будемо тренуватися. У нас є цілий тиждень для підготовки до матчу з Англією. А установки будуть перед поєдинком."

Вже спланували з якого місця збірна вийде на ЧС-2014?

"З першого. Ми вже домовилися", - сміється Ротань.

Йожеф Сабо сказав, що гра Романа Зозулі нагадує йому стиль Вейна Руні...

"Бачите, тепер у нас буде свій Руні, а Англія зіграє проти нас без нападника "МЮ".

Але у нас не буде Олександра Кучера та Тараса Михалика...

"Це втрата для збірної. У нас не має такого вибору футболістів, як у тої ж Англії, в якої на одну позицію претендують кілька виконавців. Вважаю, що наші тренери знайдуть гідну заміну травмованим футболістам."

Зараз ви читаєте новину «"Ми вже домовилися, що вийдемо з групи з першого місця" — Ротань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі