вівторок, 16 березня 2021 13:54

"Ми не дурники, яким все по барабану" - Скрипник розповів про цілі "Зорі"

"Ми не дурники, яким все по барабану" - Скрипник розповів про цілі "Зорі"
Віктор Скрипник очолює "Зорю" із літа 2019 року. Фото: ФК "Зоря"

Наставник "Зорі" Віктор Скрипник хоче виграти з командою Кубок України та піднятися вище 3-го місця в турнірній таблиці.

Скрипник розповів про плани команди в поточному сезоні.

"Завжди є тиск самого на себе. Я самокритичний, хочу ще краще. Так, ми взяли бронзу УПЛ. Але "Зоря" вже вигравала 3-тю сходинку, хочеться зробити наступний крок – 2-ге місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про перемогу "Динамо" над "Зорею"

Хоча я вважаю, що якщо виграєш Кубок – це титул, який дається тобі на все життя. Колись "Зоря" виграє Кубок, цього не можна заперечувати. Хочеться увійти в історію. Тиск ми створюємо самі собі. Ми не дурники, яким все по барабану. Ні, ми боремося самі з собою, суперником, хочемо нових викликів. Без тиску теж не можна", – сказав Скрипник у програмі "Бомбардир".

Після 18 турів "Зоря" розташувалась на 3-й сходинці турнірної таблиці УПЛ, набравши 32 очки та маючи гру в запасі. "Шахтар" іде не 2-му місці з 39 очками, а в лідера "Динамо" 43 пункти.

У сезоні 2019/20 "Зоря" фінішувала на 3-му місці, хоча до останнього туру претендувала на 2-гу сходинку.

В Кубу України "Зоря" зіграє в 1/2 фіналу проти "Олександрії.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не дурники, яким все по барабану" - Скрипник розповів про цілі "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі