середа, 18 листопада 2020 15:15

Ми хотіли, щоби Україна викликала нових футболістів – голова швейцарського футбольного союзу

Ми хотіли, щоби Україна викликала нових футболістів – голова швейцарського футбольного союзу
Домінік Блан не хоче грати з Україною в 2021 році. Фото sfl.ch

Президент Швейцарського футбольного союзу Домінік Блан прокоментував ситуацію з матчем проти України.

- Поєдинок офіційно скасував УЄФА. 18 листопада він теж не відбудеться. Наша позиція завжди була чітка: ми хотіли провести цю зустріч. Розуміємо труднощі, з якими зіткнулася збірна України.

Ми були готові піти назустріч і дати їм довикликати нових футболістів 18 листопада, але, мабуть, це не було можливим для них.

Зараз є варіанти, що Швейцарія отримає технічну перемогу. Або ж шляхом жеребкування вирішать результат матчу - перемога Швейцарії, нічия або перемога України. Рішення ухвалюватиме дисциплінарний комітет УЄФА.

Якщо розглядатимуть перший варіант, враховуватимуть, чи виконала українська сторона всі вимоги. Не мені про це судити. Другий варіант, якщо не буде винних - жеребкування. Тут у нас лише один шанс із 3, щоби залишитися в дивізіоні А. Але вирішуємо не ми.

Ми розглядали варіант проведення матчу 2021 року. Ми завжди хотіли зіграти його, щоби все було справедливо. Але, на жаль, це неможливо. Календар на 2021-й вже дуже зайнятий поєдинками відбору на ЧС-2022 і зустрічами Євро-2021. Вікна на міжнародні зустрічі заповнені.

Ми не обговорюємо рішення медичних органів. Для Швейцарського футбольного союзу в пріоритеті рішення лікарів. Потім по пріоритетності йдуть спортивні органи. Ми дотримуємося цього, - сказав Блан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очікую рішення на нашу користь - директор збірної Швейцарії

Збірна України так і не зіграла матч Ліги Націй проти Швейцарії через заборону лікаря кантону Люцерн.

Зараз ви читаєте новину «Ми хотіли, щоби Україна викликала нових футболістів – голова швейцарського футбольного союзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі