пʼятниця, 22 червня 2012 10:37

"Ми допустили помилку" - Кашшаї визнав гол Девіча

"Ми допустили помилку" - Кашшаї визнав гол Девіча
"У нас дуже невдячна професія" - Віктор Кашшаї ФОТО: vidomosti-ua.com

Головний арбітр матчу Англія-Україна Віктор Кашшаї визнав, що очолювана ним бригада суддів допустила помилку, не зарахувавши гол Марко Девіча в матчі Англія-Україна на Євро-2012.

"Після матчу ми подивилися повтори, і відразу ж зрозуміли, що допустили помилку. Ми проаналізували ситуацію, але відповідно до вимог УЄФА, судді не повинні коментувати власні рішення на публіці. У нас дуже невдячна професія, адже ми можемо прийняти 199 правильних рішень, але одна помилка може виявитись фатальною", - наголосив Кашшаї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колліна визнав гол у ворота англійців: "Це єдина помилка на тисячу матчів"

За його словами, члени його суддівської команди зроблять правильні висновки з інциденту і не допускатимуть подібних помилок у майбутньому.

"Мені важко перенести те, що сталось, адже я знаю, скільки людей вірило в нас. Але не можна змінити те, що вже відбулось. Ми вимушені повернутися додому і повинні визнати, що ми закінчили чемпіонат Європи не так, як планували, оскільки допустили велику помилку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Кашшаї більше не судитиме матчі Євро-2012

Тим не менш, я впевнений, що всі члени моєї команди винесуть урок з цієї невдачі, і в наступному сезоні ми зможемо довести, що все ще залишаємось в авангарді світового суддівства", - підсумував головний арбітр матчу Англія-Україна на Євро-2012.

Нагадаємо, матч закінчився перемогою збірної Англії з рахунком 1:0. Команда Роя Ходжсона вийшла у чвертьфінал Євро, а Україна вилетіла з турніру.

Зараз ви читаєте новину «"Ми допустили помилку" - Кашшаї визнав гол Девіча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі