неділя, 29 липня 2012 11:24

"Металіст" втратив перші очки у чемпіонаті

"Металіст" втратив перші очки у чемпіонаті
Крістальдо врятував "Металіст" від поразки ФОТО: metalist.ua

На стадіоні "Металіст" у Харкові бронзові призери чемпіонату України останніх років зуміли уникнути поразки від запорізького "Металурга", зігравши внічию з рахунком 1:1.

Гості вийшли вперед на старті протистояння: досвідчений Олексій Бєлік відмінною передачею вивів Андрія Цурікова на побачення з голкіпером Горяїновим, і півзахисник гостей зумів відзначитися.

Другу половину першого тайму і практично весь другий тайм господарі намагалися відігратися, не використавши значну кількість моментів.

Від поразки харків'ян врятував Хонатан Крістальдо точним ударом на 83-й хвилині. Останні атаки не принесли успіху "Металісту", і підопічні Мирона Маркевича втратили перші очки в сезоні.

Україна. Прем'єр-ліга

3-й тур

Металіст (Харків) - Металург З (Запоріжжя) - 1:1

Голи: Цуріков, 13 (0:1); Крістальдо, 83 (1:1).

Металіст: Горяїнов, Торсільєрі, Пшеничних, Барвінко (Ребенок, 81), Вільягра, Клейтон, Едмар, Марлос (Себа Бланко, 65), Соса, Крістальдо, Тайсон (Вілліан Гомес, 46).

Металург Запоріжжя: Шевченко, Опанасенко (Скороходов, 73), Матеус, Тейку (Рудика, 46), Цуріков, Ашраф, Соболь, Пісоцький, Жуніор, Бєлік, Матяж (Задоя, 58).

Попередження: Торсільєрі, 69; Бланко, 84; Вільягра, 90 +2 - Матеус, 75; Соболь, 79; Бєлік, 90+2.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" втратив перші очки у чемпіонаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі