неділя, 14 листопада 2010 13:43

Мессі і Вілья принесли "Барселоні" перемогу над "Вільяреалом"

Мессі і Вілья принесли "Барселоні" перемогу над "Вільяреалом"

Завдяки дублю Ліонеля Мессі та голу Давіда Вільї "Барселона" з рахунком 3:1 перемогла "Вільяреал" та поки очолила турнірну таблицю, залишивши позаду мадридський "Реал", котрий у неділю зустрінеться із хіхонським "Спортингом".

У поєдинку на "Камп Ноу" господарі відразу заволоділи ініціативою, але відкрити рахунок їм вдалося лише на 22-й хвилині, коли відзначився Давід Вілья, якого чудовим пасом на побачення з голкіпером суперника вивів Андрес Інієста. Дуже швидко "Вільяреал" забив у відповідь. Це Нілмар втік по лівому флангу від опікунів, обіграв Карлеса Пуйоля та ударом від стійки відправив м'яч у сітку.

У останній чверті гри справу до своїх ніг узяв Ліонель Мессі, який, оформивши дубль, забив свій дев'ятий та десятий гол у поточній кампанії. Залишається додати, що наприкінці поєдинку перевага "Барси" виглядала вже тотальною, а "Вільяреал" лише відбивався від її наполегливих та небезпечних атак.

Головним героєм іншого суботнього матчу - між "Атлетико" та "Осасуною" - став нападник мадридців Дієго Форлан, який також відзначився дублем та віддав гольову передачу на Сімау. На 26-й хвилині Форлан забив свій перший гол у 14-ти поєдинках за клуб та збірну, а наприкінці першого тайму вдало асистував португальському півзахиснику. Нарешті за півгодини до завершення гри уругваєць встановив остаточний результат - 3:0. Ця перемога дозволила "Атлетико" піднятися на п'яте місце.

"Атлетик" із Більбао вдома переміг "Альмерію" (1:0), при цьому баски з 69-ї хвилини грали вдев'ятьох. На 6-й хвилині Мікель Сан-Хосе не зміг з пенальті переграти голкіпера гостей, але трохи згодом найкращий бомбардир господарів Фернандо Льоренте все ж засмутив Дієго Алвеша. Цей гол нападника не лише став для нього восьмим у поточній Примері, але й виявився вирішальним.

Як зазначалося вище, догравав поєдинок "Атлетик" у меншості, адже на 46-й хвилині червону картку побачив перед собою Койкілі, а на 69-й залишив поле Хаб'єр Кастільо.

Барселона - Вільярреал - 3:1 (1:1, 2:0)

Голи: 1:0 - Вілья (22), 1:1 - Нілмар (26), 2:1 - Мессі (58), 3:1 - Мессі (83).

"Барселона": Вальдес, Дані Алвес, Абідаль, Пуйоль, Максвелл (Коррейя, 85), Хаві (Маскерано, 89), Бускетс, Іньєста, Мессі, Вілья (С. Кейта, 72), Педро.

Вільярреал: Дієго Лопес, Анхель Лопес, Мусаккьо, Марчена, Капдевіла, Валеро (Монтеро Віті, 78), Б. Соріано, Кані (Сенна, 70), Касорла, Нілмар, Дж. Россі (М. Рубен, 89).

Атлетік - Альмерія - 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - Льоренте (10).

Вилучення: Койкілі (45), Хабі Кастільо (69).

Атлетіко - Осасуна - 3:0 (2:0, 1:0)

Голи: 1:0 - Форлан (26), 2:0 - Агуеро (41), 3:0 - Форлан (70).

За матеріалами УЕФА, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Мессі і Вілья принесли "Барселоні" перемогу над "Вільяреалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі