субота, 22 вересня 2018 13:11

Мене ковбасить так само, як будь-якого вболівальника "Динамо" - Франков

Мене ковбасить так само, як будь-якого вболівальника "Динамо" - Франков
Франков поділився думкою щодо ситуації з "Динамо". Фото: dynamo.kiev.ua

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков прокоментував ситуацію навколо "Динамо".

"Слухайте, а може, і справді - зібратися і підтримувати команду? Та хоч присоромити гравців СВОЇМ ставленням до них (забуваючи про ЇХ ставленні до нас і нашим сподіванням?)? Взяти і надати ще пару шансів проявити себе? Дозволити хоч на мить вирватися з -під обов'язкового тиск (в тому числі загального розчарування) і показати гру не епізодами, а повноцінно і впевнено.

Тим більше, як не цинічно це прозвучить, певна свобода рук є (в плані турнірного становища), а сподіватися є на що.

Знаєте, дуже цікаві і повчальні слова - не по емоціям, а вже з часом ... А міг би і на кісточках станцювати - але вважає за потрібне вчинити інакше. Скільки разів зарікався висловлюватися тут і відразу, після фінального свистка, змагаючись в дотепності і повторюю одне й те саме... М-да. Історія вчить лише тому, що нічому не вчить.

ІМХО, ми при всіх розмовах про будівництво команди (і неминучості провалів на цьому шляху, а як же!) Виявилися зовсім не готовими ні вірити, ні терпіти... Сам такий. Може бути, проблема і в тому, що нам не вміють донести, а ми не можемо відчути і описати певні наміри та ідеї, відразу знищуючи всіх підряд (в залежності від окремих симпатій)...

Тренерський штаб поміняти... Варіант. Тут і зараз - на кого?

За великим рахунком, все брутальності - щодо ставлення гравців, їх рівня, селекції та ін. Сказані, тут нічого нового немає і не з'явиться.

Хоча варто сказати, що цього літа був зроблений більш ніж нетривіальний і незвичний для "Динамо" крок - я про зміни в керівництві. Те, що це не пройде безболісно - до ворожки ходити не потрібно було. Звідси, до речі, і легке, напрошується таке бажання взяти і звалити все на прибульців та безглуздих бразильців, хоча... Загалом, ви мене зрозуміли.

Зрозумійте, мене ковбасить так само, як будь-якого вболівальника "Динамо" - ну хіба що вболівальники постарше бачили більше, тому їм важче! Але заклики "розігнати всіх і вся", "терміново продати клуб кому попало" (що дивно підпирається смердючими вкидання рідкісної ступеня дурниці; а так хотілося б знати, кого запитує має на увазі під "ким попало"), "так від них ніколи ніякого толку не буде "дозволяють хіба що злити якісь особливо негативні емоції, не несучи в собі ніякої корисної інформації.

Значить? Давайте міркувати серйозніше і конкретніше.

Тренерський штаб поміняти... Варіант. Тут і зараз - на кого? Пропонуємо. Хвороби серця покликані загострювати мозкову активність. Якщо, звичайно, мова не про любов до жінки", - написав Франков на своїй конференції на MatchDay.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий тренер розповів, чи заслуговує "Динамо" критики

Київське "Динамо" не знає радості перемог в 5 останніх матчах на внутрішній і міжнародній аренах.

Зараз ви читаєте новину «Мене ковбасить так само, як будь-якого вболівальника "Динамо" - Франков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі