четвер, 22 грудня 2011 11:22

Мейвезера посадили на три місяці за побиття і спробу згвалтування

Мейвезера посадили на три місяці за побиття і спробу згвалтування

Чемпіон світу з боксу в другій напівсередній вазі за версією WBC Флойд Мейвезер-молодший визнаний винним у нападі на свою колишню подругу, повідомляє The New York Times.

Суд Лас-Вегаса засудив 34-річного боксера, якого звинувачували у побитті і спробі згвалтування, до трьох місяців в'язниці. Очікується, що покарання він почне відбувати 6 січня.

Мейвезер також отримав 100 годин громадських робіт, 2,5 тисячі доларів штрафу і повинен буде протягом року відвідувати консультації щодо запобігання побутового насильства. Крім того, Мейвезер повинен уникати будь-яких проблем з законом в найближчі 12 місяців.

У Мейвезера на 5 травня була запланована захист титулу, він повинен зустрітися з турецьким боксером Сельчук Айдином, проте тепер дата поєдинку може бути перенесена.

Раніше повідомлялося, Чемпіон WBC в напівсередній вазі Флойд Мейвезер має намір визнати себе винним у скоєнні декількох незначних правопорушень в обмін на зняття більш тяжких кримінальних звинувачень.

 

Зараз ви читаєте новину «Мейвезера посадили на три місяці за побиття і спробу згвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі