понеділок, 01 березня 2010 15:59

Медведєв відправить у відставку винних у провалі збірної Росії на Олімпіаді

Медведєв відправить у відставку винних у провалі збірної Росії на Олімпіаді

Президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що чиновники, які відповідали за підготовку російської збірної до Олімпіади у Ванкувері, мають написати заяви про звільнення.

"Той, хто несе відповідальність за підготовку до Олімпіади, повинен нести відповідальність і зараз. Відповідальні особи повинні будуть прийняти мужнє рішення і написати заяви", - сказав Медведєв.

"Якщо не зможуть, ми їм допоможемо. Треба вже починати підготовку до Сочі. Потрібно відкинути емоції і рухатися до Олімпіади. У нас є всі шанси, щоб успішно виступити на Олімпіаді в Сочі. Будемо цим займатися", - додав він.

За підготовку збірної Росії до Олімпіади у Ванкувері відповідали Міністерство спорту Росії на чолі з Віталієм Мутком і Олімпійський комітет Росії, який очолює Леонід Тягачев.

Раніше Дмитро Медведєв заявив, що в Росії необхідно кардинально змінити підготовку спортсменів.

Нагадаємо, що збірна Росії завершила Олімпіаду у Ванкувері на 11-му місці в неофіційному медальному заліку, маючи в своєму активі 15 медалей (три золоті, п"ять срібних і сім бронзових). Росіяни планували завоювати 30 нагород.

За матеріалами РИА Новости, Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Медведєв відправить у відставку винних у провалі збірної Росії на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі