середа, 18 серпня 2010 14:22

Медведчук "наїхав" на Ярославського за згадку свого імені

Медведчук "наїхав" на Ярославського за згадку свого імені

Голова ради незалежного українського центру правових ініціатив і експертиз "Правова держава" Віктор Медведчук був здивований, виявивши згадування свого імені в критиці президента харківського "Металіста" Олександра Ярославського на адресу ФФУ.

Про це було сказано в заяві прес-служби пана Медведчука, розміщеному на офіційному сайті центру.

"Віктор Медведчук був дуже здивований, коли виявив згадку про нього. Тим більше що він не має ніякого відношення ні до ФФУ, ні до згаданих подій", - повідомляє прес-служба.

Сам же Медведчук, як сказано в заяві, вважає, що не має ні права, ні будь-якого бажання давати оцінку чи коментувати ситуацію, в якій опинилися певні футбольні клуби.

У заяві також пролунала надія, що Ярославський вибачиться перед Медведчуком.

"Сподіваємося, що стан афекту, в якому Ви перебували (іншого пояснення цьому знайти просто важко), згадуючи ім"я Віктора Медведчука, вже пройшло, і Ви знайдете в собі сміливість публічно вибачитись", - говориться у зверненні.

В іншому випадку, за словами прес-служби, Віктор Медведчук буде добиватися цього на підставі рішення суду.

Згідно із заявою, після обрання 12 років тому Віктора Медведчука народним депутатом він перестав займатися бізнесом і продав свою частину акцій в різних компаніях, у тому числі й у згаданій Ярославським компанії БіАйЕм.

У той же час в документі було висловлено згоду з позицією Олександра Ярославського щодо того, що в українському футболі давно превалює банальний дух наживи, а не спортивний принцип.

Нагадаємо, днями КДК ФФУ ухвалив рішення про зняття з ФК "Металіст" (Харків) 9 очок за участь у договірному матчі з львівськими "Карпатами" в 2008 році.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук "наїхав" на Ярославського за згадку свого імені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі