середа, 14 листопада 2012 14:58

Матеус хоче допомогти збірній України на ЧС-2014

Матеус хоче допомогти збірній України на ЧС-2014
Матеус одружився з українкою у травні цього року ФОТО: sport.obozrevatel.com

Бразильський півзахисник "Дніпра" Матеус заявив, що був би радий можливості почати виступи за збірну України.

"Не виключаю можливості отримати український паспорт. Мені поки не вдалося зіграти за національну збірну, і хто його знає, може, якщо я стану громадянином України, моя мрія і здійсниться.

Було б просто чудово зіграти на ЧС-2014 в Бразилії! Буду тільки радий допомогти збірній України на такому турнірі. Для нашого покоління, це буде справжня подія. Останній подібний форум проходив у нашій країні в 1950 році.

Україні буде важко пробитися на Мундіаль? Я впевнений, що все вийде. Перші поєдинки пройшли невдало, але ще досить ігор, щоб виправити ситуацію. В Україні виступає багато бразильських футболістів, і всім нам хочеться, щоб і ваші хлопці показали себе в нашій країні", - цитує Матеуса офіційний сайт "Дніпра".

Поточний сезон в "Дніпрі" для Матеуса став третім з моменту його приходу в клуб. З початку чемпіонату бразилець зіграв 14 матчів, забивши в них 2 голи.

Зараз ви читаєте новину «Матеус хоче допомогти збірній України на ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі