пʼятниця, 02 квітня 2010 11:59

Матч проти "Барселони" може стати останнім для Аршавіна в цьому сезоні

Матч проти "Барселони" може стати останнім для Аршавіна в цьому сезоні

Травма російського форварда Андрія Аршавіна, яку він отримав у матчі Ліги чемпіонів за лондонський "Арсенал", виявилася серйозною. За словами футболіста, судячи з усього, він надірвав литкового м"яза.

У кращому випадку, Аршавін повернеться у стрій через три тижні, а в гіршому - більше не вийде на поле в нинішньому сезоні, пише видання "Спорт-Экспресс".

Росіянин отримав травму 31 березня в першому матчі 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів проти "Барселони" (2:2). Аршавін вийшов на поле в стартовому складі, але через пошкодження був замінений вже на 27-й хвилині. За словами нападаючого, він отримав травму "на рівному місці": "Навіть контакту з суперником не було".

Матч-відповідь між "Барселоною" і "Арсеналом" відбудеться 6 квітня в Іспанії. Аршавін визнав, що в Каталонії його команді буде дуже складно, але відзначив, що і в Лондоні "Арсеналу" було нелегко. Росіянин вважає, що в даний час "Барселона" показує найкращий футбол у світі.

У першому матчі з "Барселоною" травми отримали ще два гравці "Арсеналу": захисник Вільям Галлас і півзахисник Сеск Фабрегас. Обидва футболісти випали з обойми команди до кінця сезону. За іспанську команду у матчі-відповіді через дискваліфікацію не зіграють основні центральні захисники Карлес Пуйоль і Херард Піке.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Матч проти "Барселони" може стати останнім для Аршавіна в цьому сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі