середа, 01 грудня 2010 15:27

Матч БАТЕ - "Динамо" можуть скасувати за 10 хвилин до початку

Матч БАТЕ - "Динамо" можуть скасувати за 10 хвилин до початку

Глава суддівського комітету Білоруської ФФ Микола Левніков прокоментував можливість скасування і перенесення матчу Ліги Європи БАТЕ - "Динамо".

"Рішення про скасування матчу приймається головним суддею спільно з інспектором зустрічі, - каже Левніков. - Найголовніша умова проведення гри - безпека для футболістів. Якщо поле не буде мерзлим і стовпчик термометра не опуститься нижче 15 градусів, то матч відбудеться".

Левніков назвав терміни ухвалення рішення.

"Таке рішення може бути прийнято вранці в день матчу. Тоді відбудеться нарада, на якій оцінять стан поля. Що стосується температури, то рішення буде прийнято за годину до гри, може, навіть за 10 хвилин ... Медичний комітет УЄФА, піклуючись про здоров'я футболістів, не рекомендує грати при морозі вище мінус 15...",- каже глава комітету.

Варіанти розвитку події в разі скасування двобою різні.

"Перенести матч можуть або на наступний день, або в нейтральну країну, якщо прогноз погоди буде несприятливий. Але таке трапляється вкрай рідко. Але, за моїми відчуттями, матч відбудеться в призначений час, - наводить слова Левнікова" КП в Білорусі".

Нагадаємо, білоруський клуб звертався до УЄФА з проханням змінити на більш ранній час початок матчу з "Динамо" у зв'язку зі складними погодними умовами.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Матч БАТЕ - "Динамо" можуть скасувати за 10 хвилин до початку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі