вівторок, 30 листопада 2010 08:54

Українські клуби отримали арбітрів на матчі Ліги Європи

Українські клуби отримали арбітрів на матчі Ліги Європи

Стали відомі бригади арбітрів, які буде обслуговувати поєдинки п'ятого туру групового турніру Ліги Європи за участю українських команд.

1 грудня матч "Металіст" - "Дебрецен" судитиме шведський арбітр Даніель Штальхаммар. Його асистентами будуть Йоакім Флінка і Ерік Бергстен. У середньому в 27 міжнародних матчах Штальхаммар показував більше чотирьох жовтих карток (4,33), а пенальті і вилучення призначав п'ять разів.

2 грудня на матчі львівських "Карпат" і дортмундської "Боруссії" працюватиме бригада арбітрів на чолі з голландцем Еріком Браамхаар. Допомагати йому будуть співвітчизники Нікі Зіберт і Патрік Лангкамп.

У цей же день в Мінську зустрінуться борисовський БАТЕ і київське "Динамо". Арбітр у полі - Сезар Муньєс Фернандес з Іспанії. Одного разу іспанець перетинався в єврокубках із представником української Прем'єр-ліги: у минулому сезоні саме Фернандес зафіксував виїзну перемогу "Шахтаря" над "Тулузою" у груповому турнірі Ліги Європи.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Українські клуби отримали арбітрів на матчі Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі