четвер, 14 січня 2010 17:57

Масова бійка хокеїстів була спланована заздалегідь

Масова бійка хокеїстів була спланована заздалегідь

Власники "Витязя" заздалегідь спланували "льодове побоїще", що привело до зриву матчу чемпіонату КХЛ з "Авангардом". Про це повідомило інформоване джерело, близьке до керівництва російського хокею.

"КХЛ не повністю контролює все, що відбувається в нашому хокеї. У "Витязя" є господар клубу. Пов"язаний він з криміналом чи ні - це справа другорядна. Але можна точно сказати, що хокейний клуб - це його іграшка, з нею він може робити все, що захоче!", - заявило джерело.

"Після новорічних свят завжди хочеться продовження веселощів. От чоловік і вирішив влаштувати бійку "стінка на стінку", потішити і себе, і вболівальників. Господарю було абсолютно все одно, до чого призведе ця бійка. Усі попередження ліги господаря "Витязя" абсолютно не хвилюють. Тренери в цьому клубі нічого не вирішують, турнірні завдання перед командою не ставляться. Вмовляти "Витязь" марно, клуб треба просто виключати з КХЛ", - цитує джерела Infox.Ru.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Масова бійка хокеїстів була спланована заздалегідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі