пʼятниця, 24 липня 2009 14:58

Марк Веббер продовжив співпрацю з "Ред Булл"

Марк Веббер продовжив співпрацю з "Ред Булл"

Переможець Гран-прі Німеччини Марк Веббер залишиться у складі "Ред Булл" у сезоні-2010.

"Я щасливий продовжити контракт Марка на 2010 рік. У цьому чемпіонаті він продовжив демонструвати прихильність і цілеспрямованість, що особливо вражає після перелому ноги в кінці минулого року.

Як показують останні результати, Марк знаходиться на вершині своєї форми, і у нього достатньо мотивації для виступу на високому рівні. Тому рішення про продовження контракту було простим.

Ми вважаємо, що Марк разом з Себастьяном Феттелем представляють найсильніший склад гонщиків у "Ф-1", - цитує керівника команди "Ред Булл" Крістіана Хорнера Autosport.

Марк Веббер виступає за "Ред Булл" з 2007 року і радий продовженню контракту з однією з найсильніших команд поточної першості.

"Я надзвичайно щасливий, що ми з "Ред Булл" домовилися про співпрацю на майбутній рік.

Навіть у найбідніші і найскладніші сезони на самому початку моєї кар"єри в команді я насолоджувався роботою в ній, а зараз, коли ми переживаємо переможні часи, я отримую ще більше задоволення.

Фініш цього чемпіонату обіцяє стати цікавим, але я з не меншим нетерпінням чекаю можливості допомогти в розробці RB6 для сезону-2010", - сказав Веббер.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Марк Веббер продовжив співпрацю з "Ред Булл"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі