неділя, 25 квітня 2010 18:39

Марина Прищепа завоювала "бронзу" на ЧЄ з дзюдо

Марина Прищепа завоювала "бронзу" на ЧЄ з дзюдо

Бронзова медаль Марини Прищепи (78кг) стала єдиною нагородою українців на чемпіонаті Європи з дзюдо, що завершився у австрійському Відні. У вирішальній сутичці за третю сходинку срібна призерка минулорічного чемпіонату світу здолала італійку Асунту Галеоне.

Зі здобуттям нагороди спортсменку та її тренерів привітав президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка. Додамо, що за підсумками чемпіонату Європи українці посіли 18 загальнокомандне місце.

Нагадаємо, Артем Блошенко, який виступає в категорії до 100 кг, трохи не дотягнув до "бронзи".

Після поразки в другій сутичці Блошенко продовжив виступ у втішному турнірі. На жаль, в сутичці за "бронзу" Артем поступився ізраїльтянину Аріелю Зеєва.

Станіслав Бондаренко, який виступає в категорії понад 100 кг, став сьомим на чемпіонаті Європи. Вигравши в першій сутичці, потім українець зазнав дві поразки. Таким чином, він посів сьоме місце у підсумковій класифікації.

Наталія Смаль, яка виступає у ваговій категорії до 70 кг, в першій же сутичці на чемпіонаті Європи з дзюдо зазнала поразки.

Світлана Чепуріна була близька до того, щоб завоювати медаль, але у підсумковій класифікації виявилася п"ятою.

Вадим Синявський, який виступає у ваговій категорії до 90 кг, в першому раунді зламав опір румуна Валентина Раду, але в другому зазнав поразки від молодого шведського дзюдоїста Маркуса Німана.

У категорії до 60 кг українець Георгій Зантарая програв сутичку в третьому колі французові Софіане Мілу.

Слідом за Зантараєю, свої виступи на континентальній першості у Відні припинив ще один фаворит з України Володимир Сорока. У категорії до 73 кг вже екс-чемпіон Європи у першому колі поступився болгарину Костадін Топалову.

У змаганнях до 66 кг у чоловіків Сергій Плієв відразу ж поступився угорцеві Міклошу Унгварі. У жінок наша Тетяна Луснікова (48 кг) програла на старті Валентині Москатт з Італії. Марія Буйок у вазі до 52 кг. у першій сутичці виявився слабшою за Марін Крає (Німеччина).

За матеріалами НОК, Турнір

Зараз ви читаєте новину «Марина Прищепа завоювала "бронзу" на ЧЄ з дзюдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі