четвер, 15 травня 2008 09:29

Маріка поїде на Євро

Травма нападаючого "Штутгарта" Чипріана Маріки виявилася несерйозною і 22-річний форвард поїде у складі національної команди на Євро-2008. Про це повідомив лікар збірної Румунії Помпіліу Попеску.

- Маріка травмувався у зіткненні з партнером по команді на тренуванні, але це пошкодження не настільки серйозне, щоб через нього пропускати Євро-2008. Маріка поїде до Австрії і Швейцарії, - повідомив Попеску.

- Слава Богу, травма виявилася несерйозною! Це підтвердило медобстеження, яке я пройшов. На правій нозі утворилася невелика гематома, але нічого більшого. Помпіліу Попеску завірив, що моя участь на Євро-2008 знаходиться поза небезпекою. Я поговорив з керівництвом клубу, і ми вирішили, що буде краще, якщо я все-таки не братиму участі в матчі останнього туру чемпіонату Німеччини. Навіть якщо зможу відновитися до цієї зустрічі, ризикувати, думаю, не варто. Я хочу бути у повній бойовій готовності напередодні прийдешньої континентальної першості. На Євро-2008 нам належить зіграти з серйозними збірними: Франції, Італії, Голландії. Але за нами 23 мільйони румун, які протягом червня підтримуватимуть нас, переживатимуть за результат зустрічей. Спробуэмо не розчарувати наших уболівальників, - заявив у свою чергу Маріка.

ProSport

Зараз ви читаєте новину «Маріка поїде на Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі