неділя, 28 серпня 2011 18:02

"Манчестер Сіті" знищив "Тоттенхем": покер Джеко, дебют Насрі

"Манчестер Сіті" знищив "Тоттенхем": покер Джеко, дебют Насрі

Три результативні передачі новобранця "Манчестер Сіті" Саміра Насрі забезпечили його команді перемогу над лондонським "Тоттенхемом" у матчі третього туру чемпіонату Англії з футболу.

Зустріч у Лондоні завершилася з рахунком 5:1 на користь "городян". Покером відзначився боснійський форвард "Сіті" Едін Джеко. Форвард забив на 35-й, 42-й, 55-й та 93-й хвилинах. Ще один гол у ворота Бреда Фріделя на 60-й хвилині забив другий новачок "Сіті" Серхіо Агуеро. Насрі, який перейшов з "Арсеналу" на цьому тижні, двічі асистував Джеко і один раз Агуеро.

Розпечатав ворота гостей на 68-й хвилині Юнес Кабул, який використав пас Рафаеля ван дер Варта, який на 74-й хвилині отримав червону картку. Російський форвард "шпор" Роман Павлюченко на полі не з'явився.

Команда Роберто Манчіні у перших трьох турах прем'єр-ліги очок не втратила, а "Тоттенхем", який не зіграв у першому турі з "Евертоном" через заворушення в Лондоні, в другому турі поступився "Манчестер Юнайтед" на його полі з рахунком 0:3.

Ще в одному матчі неділі "Ньюкасл" на своєму полі завдав поразки лондонському "Фулхему" - 2:1. Дубль у складі "сорок" оформив Леон Бест (48-а і 66-та хвилини), на 88-й Клінт Демпсі скоротив відставання.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" знищив "Тоттенхем": покер Джеко, дебют Насрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі