середа, 26 жовтня 2011 09:34

"Манчестер Сіті" покарав Тевеса штрафом в 1 мільйон фунтів

"Манчестер Сіті" покарав Тевеса штрафом в 1 мільйон фунтів

"Манчестер Сіті" оштрафував нападаючого команди Карлоса Тевеса на суму, що відповідає розміру його місячної зарплати за інцидент, що мав місце в матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Баварії", повідомляє AP.

Тоді в ході другого тайму поєдинку аргентинець відмовився проводити розминку, щоб вийти на заміну. Відразу після інциденту Тевес був дискваліфікований клубом на два тижні.

Тим не менше, незважаючи на заяву головного тренера "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні про те, що цей футболіст більше не буде грати за його команду, клуб не став продовжувати термін відсторонення форварда від матчів. Сума штрафу Тевеса складе 1 мільйон фунтів.

Крім того, він отримав письмове попередження про неприпустимість такої поведінки в майбутньому. Тевес може оскаржити рішення про штраф протягом двох тижнів.

Сам футболіст вибачився перед уболівальниками клубу, однак ті не пробачили гравця і публічно спалили його опудало. Більше того, уболівальники "Сіті" і "Юнайтед" об'єдналися і напередодні дербі двох клубів, зробили акцію "Trash your Tevez shirt" ("Викиньте свою футболку Тевеса"): вони запустили сміттєвози з символікою обох клубів, куди викидали футболки футболіста.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" покарав Тевеса штрафом в 1 мільйон фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі