четвер, 26 липня 2012 12:50

"Манчестер Сіті" підписав зі своїм капітаном найтриваліший в історії клубу контракт

"Манчестер Сіті" підписав зі своїм капітаном найтриваліший в історії клубу контракт
Венсан Компані продовжив угоду з "Манчестр Сіті" на шість років ФОТО: zimbio.com

Капітан англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Венсан Компані підписав з командою новий контракт. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

Нова угода 26-річного захисника розрахована на шість років. Цей контракт став найтривалішим в історії "Манчестер Сіті". За словами Компані, його абсолютно все влаштовує в "Сіті", тому він не бачить сенсу кудись йти. Раніше повідомлялося про інтерес до гравця з боку мюнхенської "Баварії".

За інформацією ЗМІ, за новим контрактом зарплата Компані складе 120 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень, що удвічі перевищить попередній оклад бельгійського футболіста.

Компані перейшов у "Сіті" в 2008 році з німецького "Гамбурга". У 2011 році він став володарем Кубка Англії, в 2012 році разом з командою гравець став чемпіоном Англії. За підсумками першості Компані був визнаний кращим гравцем сезону-2011/12 за версією Асоціації професійних футболістів Англії.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" підписав зі своїм капітаном найтриваліший в історії клубу контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі