вівторок, 15 травня 2012 10:09

"RIP Fergie" - Тевес відзначив чемпіонство "МанСіті" "похоронами" Алекса Фергюсона

"RIP Fergie" - Тевес відзначив чемпіонство "МанСіті" "похоронами" Алекса Фергюсона
Кадр з ролика Youtube

Аргентинський нападник "Манчестер Сіті" Карлос Тевес відзначав перемогу в Чемпіонаті Англії з плакатом, який розгнівав фанатів по всій Британії і місцеві ЗМІ.

На ньому було написано "Спочивай з миром, Фергі (RIP, Fergie)". Плакат був адресований шотландському наставникові "Манчестер Юнайтед" Алексу Фергюсону. Тевес демонстрував його оточуючим під час туру команди на відкритому автобусі по місту, який пройшов увечері в понеділок, 14 травня.

Нагадаємо, "Сіті" виграли Чемпіонат Англії, забивши два голи у ворота "Куїнз Парк Рейнджерс" вже в компенсований до останнього матчу в першості час. Поєдинок в підсумку закінчився перемогою Городян з рахунком 3:2.

Якби вони зіграли хоча б унічию, то чемпіоном став би "Манчестер Юнайтед", який до того моменту виграв свій матч з рахунком 1:0 у "Сандерленда".

Дії аргетінца, який до того ж раніше протягом сезону захищав кольори "Манчестер Юнайтед", розгнівали не лише фанатів Червоних дияволів, але і шанувальників інших англійських команд, повідомляють місцеві ЗМІ.

Розкритикували вчинок Тевеса по відношенню до прославленого тренера і журналісти. The Sun назвав його "кричущим", Daily Mail порівняла аргентинця з "невдячним нечемою", а Telegraph закликав керівництво МанСіті покарати гравця.

Пізніше стало відомо, що "Манчестер Сіті" вибачився перед Алексом Фергюсоном за образливий для нього банер. До офіційних вибачень клубу приєднався сам Тевес, який заявив, що в той момент перебував у сильному хвилюванні. За словами футболіста, він з глибокою повагою ставиться до Фергюсона, під керівництвом якого провів два роки в складі "Юнайтед".

Зараз ви читаєте новину «"RIP Fergie" - Тевес відзначив чемпіонство "МанСіті" "похоронами" Алекса Фергюсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі