середа, 11 травня 2011 18:00

Мама Кака розповіла про нову команду сина

Мама Кака розповіла про нову команду сина

Бразильський півзахисник мадридського "Реала" Кака, володар "Золотого м'яча" 2007 року, в літнє міжсезоння перейде в "Челсі".

Про це випадково проговорилася мати гравця Сімона Леіте в сервісі мікроблогів Twitter. "Наступного сезону ми будемо в Лондоні ... Ми будемо там у серпні. Я кажу вам", - написала вона 11 травня.

Це повідомлення Сімона Леіте видалила через деякий час, проте було вже пізно - її твіт помітили кілька великих газет та спортивних сайтів. Всі вони зробили однозначний висновок з цього повідомлення - Кака влітку цього року перейде в "Челсі".

Бразилець перейшов в "Реал" з "Мілана" за 57 млн фунтів в 2009 році. Однак через численні травми не зміг розкритися у всій красі в Королівському клубі. З приходом Жозе Моуріньо на посаду наставника "Реала" він і зовсім втратив місце у стартовому складі.

При цьому португалець, за повідомленнями ЗМІ, вже знайшов заміну Кака. На його місце "Реал" купив лідера дортмундської "Боруссії" Нурі Шахіна.

Турок, який завоював з клубом чемпіонський титул у Бундеслізі, провів 30 матчів у першості, забив шість м'ячів і віддав вісім результативних передач. Відзначимо, що у нинішньому сезоні футболіст вже не зіграє через травму коліна.

Зараз ви читаєте новину «Мама Кака розповіла про нову команду сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі