четвер, 06 грудня 2007 12:58

Мальдіні може завершити кар"єру в кінці нинішнього року

Капітан "Мілана" Паоло Мальдіні подумує про завершення кар"єри відразу після клубного чемпіонату світу. Річ у тому, що проблеми з колінами не дають 39-річному ветеранові грати регулярно на колишньому рівні і у нього нtе залишається іншого виходу, окрім як повісити бутси на цвях.

Паоло Мальдіні з раннього дитинства мріяв стати футболістом "Мілана", як і його батько - Чезаре Мальдіні, який був багаторічним і прославленим капітаном "Мілана" і виграв з клубом Кубок Чемпіонів у 1963 році.

Дебют Паоло відбувся 20 січня 1985 року, коли йому було тільки 16 років. З наступного сезону він вже міцно закріпився в основі клубу і став символом "Мілана" на протязі ось вже 22 років.

Коли Мальдіні тільки виповнилось 19, він вже був запрошений в збірну Італії, де і зіграв свій перший матч 31 березня 1988 року в матчі проти Югославії, який завершився з рахунком 1:1. Завершив кар"єру в збірній в 2002 році після чемпіонату світу в Японії і Кореї.

Cвой перший матч на турнірі в Японії переможець Ліги чемпіонів проведе 13 грудня. Суперник "Мілана" буде визначений в кваліфікаційних матчах за участю іранського "Сепахана", новозеландського "Уейтекир Юнайтед" і японського "Урава Ред Даймондс", повідомляє www.championat.ru.
Зараз ви читаєте новину «Мальдіні може завершити кар"єру в кінці нинішнього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі