вівторок, 21 серпня 2007 20:22

Реабілітація Мальдіні після операції продовжиться до кінця вересня

Капітан італійського "Мілана" Паоло Мальдіні почав реабілітацію після перенесеної в кінці минулого сезону операції на коліні і сподівається повернутися на поле до кінця вересня, повідомляє www.euro-football.ru.

Мальдіні на деякий час відклав операцію, щоб зіграти з "Ліверпулем" у фіналі Ліги чемпіонів УЄФА, в якому італійський клуб переміг з рахунком 2:1. Ветеран "Мілана" пропустить старт нового євросезону, який почнеться для "Мілана" матчами групового етапу 18 або 19 вересня. У найближчі десять днів 39-річний захисник приступить до пробіжок. Мальдіні упевнений, що зможе принести клубу користь в своєму 23-му сезоні за "россонері".

- Я добре себе відчуваю. Моє коліно не розпухнуло. До кінця серпня я знову бігатиму, а потім - після консультації з лікарем - відновлю тренування в загальній групі. По нашому плану, якщо все піде добре, знову зможу з"явитися на полі в кінці вересня. Я зважився на операцію, щоб бути у складі регулярного, а не епізодично, - заявив Мальдіні, який став в травні п"ятикратним володарем Кубка чемпіонів.
Зараз ви читаєте новину «Реабілітація Мальдіні після операції продовжиться до кінця вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі