четвер, 07 лютого 2013 12:58

Макс Бурсак про свою перемогу: "Було дуже важко"

Макс Бурсак про свою перемогу: "Було дуже важко"
Макс Бурсак Фото: svit24.net

Український середньоваговик Макс Бурсак, який став володарем вакантного титулу чемпіона Європи (EBU), розповів на прес-конференції про свою перемогу.

"Будь-яка перемога важко дається, оскільки перемога - це верхівка айсберга. Є ще збір, підготовка до поєдинку, яка була дуже важкою. Є такий момент, що я отримав травму руки і поєдинок був під загрозою зриву. Удвічі було приємно перемагати. Загалом, якщо взяти збір і сам бій - то було дуже важко. І приємно, що, слава Богу, подолали це", - зазначив спортсмен.

Тренер боксера Сергій Гордієнко розповів, чому бій не скасували через травму.

"Ми серйозно готуємося до кожного бою. Не завжди це виходить. Бувають моменти, коли спортсмен отримує травму під час підготовки. Тоді виникає багато складнощів. Але, слава Богу, до цього бою ми підійшли в оптимальній формі. Єдине, що боліла ліва рука, ударна рука. Все-таки прийняли рішення не відміняти цей бій. Тому що такий шанс не завжди випадає боксеру - битися за звання чемпіона Європи. Слава Богу, все пройшло нормально. І ми перемогли", - додав Гордієнко.

Нагадаємо, український середньоваговик Макс Бурсак (26-1-1, 12 КО) отримав дострокову перемогу в третьому раунді над французом Жюльєном Марі-Сентом (34-3, 24 КО).

Зараз ви читаєте новину «Макс Бурсак про свою перемогу: "Було дуже важко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі