вівторок, 24 квітня 2007 09:57

Майкла Ессьєна заарештували за водіння в стані алкогольного сп"яніння

 

Півзахисник "Челсі" Майкл Ессьєн, 24 роки, в понеділок вранці був арештований за підозрою у керуванні авто у стані алкогольного сп"яніння, повідомляє sports.ru з посиланням на Evening Standard. Згодом футболіст був відпущений під заставу.

Гравець збірної Гани був зупинений поліцією в південному Лондоні в 5 годин ранку. Після тесту на наявність в організмі алкоголю, Ессьєн був доставлений в поліцейський відділок. Як повідомила газета Sun, Ессьєна затримали по дорозі додому з нічного клубу.

- Поліцейські дозволили Майклу виїхати додому на своїй власній машині. Він дуже засмучений. Майкл – дуже відповідальна людина, він би ніколи не сів за кермо в стані алкогольного сп"яніння, - заявила журналістам представник футболіста.

Свідки бачили, як півзахисник "Челсі" в чотири години ранку виходив з одного з нічних клубів Лондона. Судовий розгляд намічено на липень.

Зараз ви читаєте новину «Майкла Ессьєна заарештували за водіння в стані алкогольного сп"яніння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі