понеділок, 28 квітня 2014 10:15

Луїс Суарес став найкращим гравцем року в Англії
4

Фото: dailymail.co.uk

Нападник "Ліверпуля" Луїс Суарес визнаний кращим гравцем сезону-2013/14 в Англії за версією Професійної футбольної асоціації Англії (PFA). Про це повідомляє офіційний сайт асоціації.

За підсумками голосування уругвайський форвард випередив півзахисника "Челсі" Едена Азара, хавбека "Манчестер Сіті" Яя Туре, гравців "Ліверпуля" Деніеля Старріджа і Стівена Джеррарда, а також півзахисника "Саутгемптона" Адама Лаллана.

Кращим молодим гравцем року названий Еден Азар, який у 33 матчах прем'єр-ліги забив 14 голів і віддав дев'ять гольових передач.

Азар, Туре, Суарес, Джеррард, Старрідж і Лаллана також увійшли до символічної збірної за підсумками сезону. Крім цих гравців, до списку потрапили гравці "Челсі" Петр Чех і Гарі Кехілл, захисник "Сіті" Венсан Компані, Шеймус Коулмен з "Евертона" і Люк Шоу з "Саутгемптона".

У нинішньому сезоні Суарес провів у чемпіонаті Англії 31 матч, забивши 30 голів (при 17 гольових передачах). Після 36 ігор "Ліверпуль" з 80-ма очками займає перше місце в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Луїс Суарес став найкращим гравцем року в Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі