четвер, 09 грудня 2021 07:51

Луческу прокоментував поразку "Динамо" від "Бенфіки"

Луческу прокоментував поразку "Динамо" від "Бенфіки"
Мірча Луческу очолює "Динамо" із 2020 року. Фото: ФК "Динамо" Київ

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував поразку "Динамо" у шостому турі Ліги чемпіонів від "Бенфіки"

Румунський тренер залишився задоволений грою своєї команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу хоче позбуватися форварда збірної Венесуели

"Я задоволений якістю гри своєї команди у цій найсильнішій групі зі складними суперниками. Але в жодному разі не можу бути задоволений результатами, тому що ми могли набрати і більше очок. Проте не варто забувати, що вся наша задня лінія, всі захисники – молоді гравці, яким по 19-21 років. Їхня молодість і відсутність досвіду поки що не сприяють якості гри в обороні.

Не варто забувати, що майже у всіх матчах ми на рівних грали з серйозними суперниками, грандами з нашої групи. Я задоволений якістю гри та зростанням своїх гравців. Мене турбує одне – вони починають грати лише після того, як зникає тиск після допущених помилок та пропущених голів", - сказав тренер у коментарі офіційному сайту клубу.

"Динамо" програло "Бенфіці" - 0:2. Після поразки команда Луческу покидає єврокубки. Динамівці у шести матчах здобули одне очко.

У іншому матчі групи "Баварія" розтрощила "Барселону" -3:0.

"Баварія" та "Бенфіка" вийшли в 1/8 Ліги чемпіонів. "Барселона" буде грати у Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «Луческу прокоментував поразку "Динамо" від "Бенфіки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі