понеділок, 05 липня 2021 18:00

Лопес уникатиме повторного бою проти Ломаченка

Лопес уникатиме повторного бою проти Ломаченка
Василь Ломаченко та Теофімо Лопес. Фото: Top Rank

27 червня колишній чемпіон світу в легкій вазі українець 33-річний Василь Ломеченко переміг японця Масайоші Накатані.

Це був перший поєдинок Ломаченка після поразки від Теофімо Лопеса у бою за звання абсолютного чемпіона. Тепер Ломаченко спробує домовитися про реванш.

"Теофімо Лопес-старший був враженим поєдинком Ломаченка з Накатані й ніби запевнив, що бій із сином може відбутися в грудні. Але рішення ухвалюватиме Теофімо Лопес-молодший: дати Ломі реванш чи знайти спосіб уникнути його. Зважаючи на рівень українського боксера в зустрічі з Накатані, Лопес ризикує. Тому ставитиме найрізноманітніші ультиматуми. Менеджер американського боксера вже озвучив перший – Ломаченко має битися за 1,35 мільйона доларів. Тобто за ту суму, за яку Лопес погодився вийти в ринг проти Василя в жовтні торік. Інакше бою не буде. Такі умови принизливі для українця, враховуючи величезні потенційні прибутки від матчу-реваншу та його трансляції за системою PPV – "плати і дивись".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко нокаутував Накатані у дев'ятому раунді

Лопесу спершу треба 14 серпня захистити всі титули у бою з австралійцем Джорджем Камбососом-молодмим. Ці боксери мали зустрітися 19 червня. Поєдинок перенесли через ковід, який підхопив Лопес. Камбосос – непростий суперник. Навіть якщо американець упорається з ним, може потребувати довшої паузи для відновлення. Не виключено, що цьогоріч на ринг більше не вийде. Тому команді Ломаченка треба думати про альтернативні варіанти для ще одного бою 2021-го. Їх небагато – мало хто погодиться вийти на поєдинок проти української машини", - написав журналіст Василь Танкевич.

Подробиці читайте в "Країні" №27 (580) від 8 липня 2021 року. Друковану версію можете придбати у точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс — 37278). Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal.

Зараз ви читаєте новину «Лопес уникатиме повторного бою проти Ломаченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі