понеділок, 27 липня 2009 18:04

Лондонський суд відмовився розглядати позов Григоришина до акціонерів "Динамо"

Лондонський суд відмовився розглядати позов Григоришина до акціонерів "Динамо"

24 липня Високий Суд Справедливості в Лондоні ухвалив рішення щодо позову, поданого компанією Pacific International Sports Club Ltd, яка належить російському бізнесменові Костянтину Григоришину, до Ігоря Суркіса і ще дев"яти акціонерів Футбольного клубу "Динамо" (Київ).

У позові йшла мова про те, що Ігор Суркіс та інші акціонери нібито позбавили компанію Pacific International Sports Club Ltd її акцій у ФК "Динамо" (Київ) і вимагали компенсації нібито заподіяних компанії Pacific International Sports Club Ltd збитків.

Акціонери ФК "Динамо", з якими судиться Pacific International Sports Club Ltd, подали до суду свої заперечення по суті позову, заявивши, що цей позов не підлягає розгляду в судах Англії, а відноситься виключно до юрисдикції судів України. Високий Суд Справедливості погодився з цими зауваженнями.

У частині резолюції судового рішення вказано, що Високий Суд Справедливості в Лондоні припиняє розгляд позову до Ігоря Суркіса й інших акціонерів ФК "Динамо" (Київ) і відміняє своє рішення про вручення позовів компаніям-відповідачам. Цим же судовим рішенням компанію Pacific International Sports Club Ltd зобов"язали компенсувати відповідачам вісімдесят відсотків витрат, пов"язаних з розглядом даної справи.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Лондонський суд відмовився розглядати позов Григоришина до акціонерів "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі