четвер, 08 березня 2012 22:04

Ліга Європи. "Олімпіакос" нокаутував "Металіст" у першому матчі 1/8 фіналу

Ліга Європи. "Олімпіакос" нокаутував "Металіст" у першому матчі 1/8 фіналу

У Харкові відбувся перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в рамках якого місцевий "Металіст" поступився "Олімпіакосу" з мінімальним рахунком.

Господарі володіли ігровою перевагою в першому таймі, проте свої моменти так і не реалізували, а відразу після перерви українці пропустили. Захист "Металіста" зіграв вкрай незграбно, що дозволило Давиду Фустеру відкрити рахунок в матчі.

Зіткнувшись з необхідністю відіграватися, Мирон Маркевич випустив Марко Девіча в якості другого форварда. У другому таймі спокійніше стали відчувати себе і грецькі гості, і м'яч не затримувався довго в центрі поля.

Під завісу протистояння темп гри впав, а "Металіст" втратив Едмара, який отримав вилучення за небезпечне порушення на Іоаннісі Манніатісі. "Олімпіакос", в свою чергу, утримав позитивний для себе результат перед зустріччю у відповідь в Афінах.

Ліга Європи

1/8 фіналу

Перший матч

Металіст (Харків, Україна) - Олімпіакос (Пірей, Греція) - 0:1

Голи: Фустер, 50 (0:1).

Попередження: Крістальдо, 33; Гуйє, 45+2 - Торосидіс, 26; Пападопулос, 37; Мелльберг, 45+2; Маркано, 75; Холебас, 89.

Вилучення: Едмар, 82 - ні.

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. "Олімпіакос" нокаутував "Металіст" у першому матчі 1/8 фіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі