пʼятниця, 06 серпня 2010 11:25

Ліга Європи. Визначилися потенційні суперники українських клубів

Ліга Європи. Визначилися потенційні суперники українських клубів

Сьогодні о 14.30 у Ньоні пройде жеребкування плей-офф раунду кваліфікації Ліги Європи.

У цьому раунді виступлять відразу чотири українські клуби, і після попереднього розподілу команд по зонах визначилися потенційні суперники "Таврії", "Металіста", "Дніпра" і "Карпат". Харків"яни і дніпряни потрапили до числа сіяних команд, тоді як кримчани і львів"яни виявилися серед не сіяних.

Отже, "Металісту" можуть потрапити "Брондбю" (Данія), "Васлуй" (Румунія), "Ельфсборг" (Швеція), "Омонія" (Кіпр) і "Динамо" Мінськ (Білорусь).

"Дніпро" зіграє з кимось із п"ятірки АПОЕЛ (Кіпр), "Лех" (Польща), "Штурм" (Австрія), "Данді Юнайтед" (Шотландія) і "Актобе" (Казахстан).

Українські клуби, які не володіють таким високим рейтингом, чекає важчий шлях. "Карпати" зіграють з "Порту" (Португалія), "Галатасараєм" (Туреччина), "Палермо" (Італія), "Аустрія" (Австрія) або "Літекс" (Болгарія).

У "Таврії" перелік потенційних суперників наступний: ЦСКА (Росія), "Байєр" (Німеччина), ПСЖ (Франція), "Уніря" (Румунія), "Фейєноорд" (Нідерланди).

За матеріалами Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Визначилися потенційні суперники українських клубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі