Ексклюзиви
середа, 18 серпня 2010 09:04

Ліга Чемпіонів. "Динамо" в меншості вириває нічию у "Аякса" (ВІДЕО)

Ліга Чемпіонів. "Динамо" в меншості вириває нічию у "Аякса" (ВІДЕО)

Перша серія двоматчевій дуелі плей-офф раунду Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Аяксом" завершилася внічию - 1:1. Все вирішиться через тиждень в Амстердамі.

Газзаєв здивував ще перед грою. У стартовому складі вийшли ряд гравців, які в цьому сезоні не часто виходять зі старту. Але найбільшою несподіванкою став вихід серед перших 11-ти Максима Коваля. 17-річний кіпер вперше опинився в рамці воріт киян і відразу ж у такому відповідальному матчі. Але, схоже, тренер знав, що робить.

"Динамо" з перших хвилин увімкнуло швидкості і позначило, хто на полі господар. Особливо активно працювали наші фланги, де раз по раз Гусєв та Ярмоленко обігравали своїх опонентів. Найнебезпечнішим моментів на початку гри став прохід по лівому флангу Гусєва, коли після його прострілу Олегер мало не зрізав м"яч у свої ворота.

"Аякс" оборонявся, але перша ж вилазка до воріт господарів могла стати гольовою. Якщо б не Коваль, який зумів потягнути дуже незручний, під опорну ногу, удар Суареса.

Гості відчули себе вже більш комфортно, а тут їм почали "допомагати" суперники. Відразу три обрізки зробили наші гравці біля своїх воріт і кожного разу це могло призвести до взяття воріт. Особливо "постарався" Єрьоменко, пас назад якого тільки ціною ушкодження зміг ліквідувати наш воротар. Браво, Максиме.

Другий тайм ... Гармаш "зрубав" кого то з гравців суперника, маючи в пасиві одну жовту картку. Один з кращих у складі "Динамо" на початку сезону Денис підвів команду в такий відповідальний момент. І тут же підопічні Йола глибоко шокували київську публіку другий раз - Ян Вертонген виграв верхову боротьбу у Леандро і пробив без шансів для Коваля - 0:1.

У цей момент здалося, що в цій грі "ловити" нам вже нема чого. Але герой поєдинку Коваль почав атаку, яка стала гольовою. Ярмоленко скинув м"яч на хід Гусєву і Олег, пішовши від захисника, подарував нам надію - 1:1.

З таким рахунком і закінчився цей матч, хоча в кінцівці були шанси у обох команд. Особливих похвал заслужив Коваль, який потягнув кілька м"ячів. Міг забити і новачок Андре.

Рахунок 1:1 перед поїздкою на "Амстердам-Арену" неприємний, але "Динамо" вже не раз доводило, що вміє налаштовуватись в найпотрібніший момент.

Ліга чемпіонів. Плей-офф раунд. Перший матч

"Динамо" - "Аякс" - 1:1 (0:0)

"Динамо": Коваль, Бетао, Леандро, Михалик, Попов, Вукоєвич, Гармаш, Єрьоменко, Гусєв (Данило Сілва, 83), Ярмоленко (Андре, 69), Шевченко (Каддурі, 77)

"Аякс": Стекеленбург, ван дер Віль, Вертонген, Аніта, Ено (Еріксен, 68), Ель-Хамдауі, де Йонг, Еммануельссон, де Зеув, Олегер, Суарес

Голи: Вертонген (57) - Гусєв (66)

Вилучення: Гармаш (56, друге попередження)

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. "Динамо" в меншості вириває нічию у "Аякса" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути