вівторок, 17 серпня 2010 12:57

"Я забив гол і ми перемогли "Динамо" - гравець "Аякса"

"Я забив гол і ми перемогли "Динамо" - гравець "Аякса"
У єврокубках дороги "Динамо" та "Аякса" перетнуться вперше. Проте, у складі амстердамців є футболіст, який вже забивав киянам – це захисник Андре Оойер. Сталося це 10 років тому у матчі Ліги Чемпіонів "Динамо" - ПСВ Ейндховен.

"Я забив гол і ми перемогли "Динамо" з рахунком 0:1, - каже "Gazeta.ua" Оойер після відкритого тренування "Аякса" на стадіоні імені Валерія Лобановського. - Тоді ми грали на "Олімпійському". Звичайно я пам"ятаю той матч і свій гол. Коли забиваєш м"яч, особливо, якщо ти захисник, то таке не забувається.

Хто тепер забиватиме "Динамо"? Це не важливо, головне, щоб ми перемогли у Києві. Це буде важка гра. Матч-відповідь в Амстердамі також не буде легкою прогулянкою. "Динамо" - це велика команда з сильними футболістами. Ми зробимо все можливе, щоб вийти у групу Ліги чемпіонів."

У складі збірної Нідерландів Оойер став фіналістом недавнього чемпіонату світу в ПАР.

"Після мундіалю у мене було кілька тижнів відпочинку. Тренуватися я почав 5-6 днів тому. Мені ще потрібен час, щоб адаптуватися у новій команді і набрати форму. Я вже близький до цього, проте, не думаю, що зіграю з "Динамо".

Нагадаємо, нещодавно 36-річний футболіст перейшов у "Аякс" з ПСВ на правах вільного агента. Угода із захисником розрахована до 30 червня 2011 року. На рахунку гравця виступи за "Волендам", "Роду" і "Блекберн". Оойер є п'ятиразовим чемпіоном Голландії.

Матч "Динамо" - "Аякс" розпочнеться о 21:45. Пряма трансляція відбудеться на каналах "Спорт-1" і ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Я забив гол і ми перемогли "Динамо" - гравець "Аякса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі