вівторок, 17 серпня 2010 18:40

"У домашньому матчі з "Аяксом" "Динамо" буде однозначним фаворитом" - Левченко

"У домашньому матчі з "Аяксом" "Динамо" буде однозначним фаворитом" - Левченко

Півзахисник "Віллема" Євген Левченко заявив, що він вважає київське "Динамо" фаворитом першого матчу відбірного етапу Ліги чемпіонів з "Аяксом", але відзначив силу амстердамської команди.

"Думаю, нікого не здивую, сказавши, що "Аякс" - украй небезпечний і незручний суперник. Команда може похвалитися воротарем Стекеленбургом, який тільки-тільки став віце-чемпіоном світу, найгострішим правим захисником Грегорі ван дер Вілем, достатньо середньої півзахистом - відзначив би працьовитого та креативного Сіма де Йонга, який, до речі, і в атаці дуже небезпечний - і дивовижним нападом.

Судіть самі: уругваєць Луїс Суарес і марокканець Мунір Ель Хамдауі ніколи раніше не грали разом, але вже забивають багато і зі смаком.

Вдома "Динамо" буде однозначним фаворитом. Потрібно добре виступити в першому матчі, тим більше, що українцям це під силу ", - цитує Левченко Football.ua.

Нагадаємо, пряма трансляція матчу відбудеться сьогодні о 21:45 на каналах "Спорт-1" і ТРК "Україна".

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"У домашньому матчі з "Аяксом" "Динамо" буде однозначним фаворитом" - Левченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі