вівторок, 17 серпня 2010 15:15

У Луїса Суареса народилася Дельфіна

У Луїса Суареса народилася Дельфіна
Захисник київського "Динамо" Тарас Михалик пообіцяв засмутити капітана "Аякса" Луїса Суареса і зробити все можливе, щоб нападник пішов з поля без забитих м"ячів.

"Моя роботи – забивати голи. Постараюсь її успішно виконати, - каже 23-річний уругваєць на традиційній передматчевій прес-конференції, - "Аякс" кілька сезонів поспіль не грав у Лізі чемпіонів, ми не можемо втратити таку можливість. Обидва матчі з "Динамо" дуже важливі для нас. Нам протистоятиме одна з найкращих команд України. Кияни регулярно грають у Лізі чемпіонів. За "Динамо" виступає Андрій Шевченко та інші відомі футболісти."

Через дискваліфікацію Суарес не грав у двох стартових матчах чемпіонату Нідерландів. Футболіст виходив на поле в обох іграх кваліфікації Ліги чемпіонів проти ПАОКа і двічі засмутив греків.

"Нещодавно у Луїса народилася донька. Чекаємо від нього хорошої гри проти "Динамо" - повідомив журналістам наставник "Аякса" Мартін Йол. Суарес додав, що дівчинку назвали Дельфіною.

Перший матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів"Динамо" - "Аякс" пройде у Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського і розпочнеться о 21:45. Пряма трансляція відбудеться на каналах "Спорт-1" і ТРК "Україна".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Луїса Суареса народилася Дельфіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі