вівторок, 13 жовтня 2020 09:10

Лідер "Шахтаря" веде переговори з іншим клубом

Лідер "Шахтаря" веде переговори з іншим клубом
Тайсон провів в Україні 11 сезонів. Фото:ФК "Шахтар"

Лідер "Шахтаря" Тайсон хоче покинути донецьку команду після завершення контракту.

Бразилець не планує продовжувати контракт із "гірниками", який у нього завершується наприкінці сезону, та хоче повернутися у Бразилію.

"Минулого тижня відбулася зустріч між моїм агентом і представниками "Інтернасьйоналя". Ми почали діалог. Сподіваюся, цього разу він матиме щасливий кінець.

Я думаю не про те, щоб залишатися за кордоном, а про повернення додому. Я вже розмовляв з друзями, з сім'єю. Вони розповідають мені все, що відбувається, але я хочу бути вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коноплянка знайшов собі нову команду

В Україну я приїхав 21-річним, був наляканий, подумав, що приїду, а через рік повернуся в Бразилію. Але тут я вже 11 років. До "Шахтаря" претензій немає, але час настав. Я вже передав їм це. Я сказав, що дуже поважаю їх, але не збираюся продовжувати контракт. Вони попросили мене подумати. Але вони вже знають, що наступного року я більше не буду частиною команди.

У мене є два місяці, після чого я зможу підписати попередній контракт. Тому ми дуже близькі до того, щоб це сталося", – цитує Тайсона Goal.

Тайсон захищає кольори "Шахтаря" з 2013 року. До цього в Україні він захищав кольори "Металіста".

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Шахтаря" веде переговори з іншим клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі