понеділок, 17 липня 2006 19:05

Лев сподівається на Леманна

Новий наставник збірної Німеччини з футболу Йоахім Лев, 46 років, сподівається на допомогу голкіпера Єнса Леманна, 36 років, у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2008.

- Леманн і надалі залишається першим номером нашої збірної. Найближчі два роки я не планую змінювати воротаря, - заявив Лев. - Він досвідчений та висококласний воротар.

Леманн став основним голкіпером збірної у квітні цього року. Колишній тренер бундестіму Юрген Клінсманн віддав йому перевагу перед Олівером Каном. Після Мундіалю-2006 Кан вирішив закінчити виступи за збірну. Леманн, який став героєм чвертьфінального матчу Кубку світу Німеччина — Аргентина, з національною командою "зав"язувати" не збирається.

Зараз Леманн виступає за лондонський "Арсенал". Через рік термін угоди з англійським клубом у нього закінчується, і голкіпер планує повернутися у один із клубів бундесліги.

Раніше на батьківщині Леманн виступав за "Шальке-04". У 1998-му він перебрався з Гельзенкірхена до італійського "Мілану".

Зараз ви читаєте новину «Лев сподівається на Леманна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі