четвер, 03 серпня 2017 11:53

Леся Цуренко уникла зустрічі із Шараповою

Леся Цуренко уникла зустрічі із Шараповою
Марія Шарапова знялася з турніру через травму

Росіянка Марія Шарапова через проблеми з лівим передпліччям знялася з турніру в американському Стенфорді. Його призовий фонд перевищує $710 тис.

"На мій превеликий жаль, я змушена знятися з матчу другого кола. До кінця першого поєдинку проти Брейді я відчула біль у лівій руці. Після сканування лікар порекомендував мені не ризикувати, щоб не погіршити травму.

Підтримка уболівальників на моєму першому матчі була для мене особливою, і я була б рада продовжити свій виступ, але зараз повинна прийняти таке рішення як профілактичний захід", - наводить слова Шарапової офіційний сайт WТА.

Шарапова, яка пропустила 2,5 місяця через травму, в Стенфорді в першому раунді перемогла американку Дженніфер Бреді - 6:1, 4:6, 6:0. У наступному колі росіянка мала зіграти з українкою Лесею Цуренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цуренко зіграє із Шараповою на престижному турнірі

Марія, відбувши 15-місячну дискваліфікацію за вживання мельдонію, наприкінці квітня повернулася на корт. Виступивши на турнірах у Штутгарті і Мадриді, 30-річна росіянка знялася через травму ноги з матчу другого кола на турнірі в Римі у середині травня.

Зараз ви читаєте новину «Леся Цуренко уникла зустрічі із Шараповою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі